fredag, mars 27, 2009

Hello!

Jo, nu är det nog dags för en liten uppdatering här igen. Det blir inte så ofta men så får det vara =). Denna veckan har jag åter igen varit hemma med Ville som varit genomförkyld och febrig. Man kunde tro att man skulle få lite tid till att sitta och pyssla och blogga men icke. Den lilla tid som finns får ägnas åt jobbet.

Imorgon åker Anders, Ella och Anders andra dotter till Gran Canaria. Dom ska vara där en vecka och sola och bada (om vädret tillåter). Jag och Ville stannar hemma. Kände inte riktigt samma behov som Anders att åka iväg. Så nu ska jag njuta av en vecka ensam med Ville vilket ska bli mysigt.


Jag kommer att börja denna veckan med en pysseldag med min mor och mina två systrar. Dom kommer hem till mig på söndag och då ska här skapas!!! Vi kommer alla att hålla i var sin tävling och ge var sitt pris. Sen kommer vi äta gott och bara ha kul!!!

För pengarna jag sparade in på att inte åka med till Gran Canaria blev det en cykel =). Det blev en kombinerad present. Både för sparade pengar, födelsedag och belöning för mitt viktväktande. Jag fyller ju 31 den 3:e april och då har fortfarande inte Anders och Ella kommit än så jag fick den redan häromdagen och den är sååå fin!!! Se bara:


Ja, viktväktandet går väldigt bra. Har nu gått ner sammanlagt 10,4 kilo och känner mig sååå nöjd. Jag är impad av mig själv att jag klarat det så bra och att det fortfarande känns ganska lätt. Jag är en person med dålig karaktär så jag trodde nog inte på mig själv rikigt när jag började med Viktväktarna men nu har jag bevisat för mig själv att jag faktiskt kan!!! Om jag bara vill...

Idag visar jag två kort jag gjort för Kortmakaren. Mitt uppdrag hos dom börjar lida mot sitt slut som jag skrev om i förra inlägget. Men på onsdag ska jag, Ville och lillasyster Julia åka till dom och lämna dom sista korten samt tacka för en underbar tid.

Kram på er!

fredag, mars 13, 2009

Ett svårt beslut!


Jag har i veckan tagit ett väldigt svårt men nödvändigt beslut. Jag kommer att hoppa av mitt uppdrag hos Kortmakaren. Det är ett tufft beslut kan jag lova då jag stormtrivts med mitt uppdrag från dag 1. Jag trivs så himla bra med Design Teamet och man skulle inte kunna trivas bättre med Maria och personal. Men jag hinner inte med, jag känner ett ständigt dåligt samvete över att jag inte skapar så mycket till dom som jag skulle vilja.

Jag har ett eget företag, två barn, ett stort hus, en man som jobbar mer än 100%, jag jobbar för mannens företag och sen allt annat som livet bär med sig. Tiden finns helt enkelt inte. Den har nog inte gjort det på länge men har så gärna velat stannat kvar så att jag blundat för allt.

På sista tiden har har jag inte ens haft lust med att pyssla för det har bara från min egen sida kännts påtvingat och stressat och då blir det inget bra skapande. Så därav detta beslut. Jag kommer att fortsätta att använda Kortmakarens underbara stämplar för det har jag alltid gjort.

Jag har ett litet uppdrag kvar att göra för dom men sen är det slut. Tänkte att det skulle passa med lite kort med nya motiv från Kortmakaren som släpptes på mässan i helgen som var. De nya stämplarna är verkligen härliga och användbara.




Tack Maria för förtroendet och tack alla andra i butiken och teamet för denna tid. Vi ses ju i framtiden ändå!!!

Kram

tisdag, mars 10, 2009

Mässa avklarad

Nu är mässan över och det är med blandade känslor. Jag har många härliga minnen men det känns lite tomt nu när det väl är slut. Dessutom har vi massor med tråkigt arbete kvar efter mässan så som att uppdatera hela butiken, fixa alla nyheter så att dom läggs in i butiken och sen självklart packa upp allt på sina rätta platser. Det tar tid vill jag lova.

Jag gick till denna mässa utan en tanke på att jag skulle shoppa något, jag har ju ändå egen butik och är dessutom DT för Kortmakaren där jag får en massa roligheter ifrån. Men ack vad jag bedrog mig. Jag tog ut en 500-lapp innan mässan om ut i fall att. Den räckte definitivt inte!!! Men det var så himla roligt och jag hittade så mycket härligt som vi inte kommer ta in till PaperMaze av olika anledningar så då var jag ju bara tvungen!!! =)

Detta fick jag shoppat:

Dessutom har jag med mig en massa nyheter från vår egen shop som jag testa nu när allt lugnat ner sig lite. Det ska bli skoj!

I helgen hade jag Annika boende här hemma. Hon har hjälpt oss denna mässa. Tack snälla för trevligt sällskap och all din hjälp!

Nu ska jag jobba på, får jobba och uppdatera hemifrån idag då Ville är genomförkyld. Själv har jag fått ont i halsen och är fortfarande helt slut efter helgens bravader men så är det. Ska man ha skoj får man betala!!! ;-)

Kram på er!

PS. Vill ni se bilder från mässan så kolla in PaperMaze blogg.

söndag, mars 01, 2009

Gratulationer och tips!

Tänk igår firade Kortmakaren 4-årsdag! Tänk vad tiden går! Grattis på er underbara vänner hos Kortmakaren!

Här går tiden fort annars. Helgen har bestått av Let's Dance, SM i Teamåkning (konståkning), hemmagjord pizza, Melodifestivalen, långpromenad och idag ett besök på IKEA med min storasyster.

Alltså en riktigt mysig helg. Dessutom så var mannen iväg på herrfest igår kväll och ringde hem på kvällen och berättade att killen som satt mitt över honom till bords hade två biljetter över till Madonna till salu och frågade om inte jag och syrran ville ha dom? Om vi ville?!!! Försökte i två dagar att skaffa biljetter till denna konsert men lyckades inte men nu så. Vi ska gå och toppenbiljetter fick vi. Inte billiga men det tror jag att det är värt.

Förresten, ett litet tips ang. pizzan jag nämnde här ovan. Jag fullkomligt ÄLSKAR pizza, detta går dock inte så bra ihop med viktväktarna som jag skulle önska. Kan berätta att en pizza innebär nästa två dagars hela poäng för mig. Alltså skulle jag i princip för att har "råd" med en pizza inte kunna äta något annat än pizzan på två hela dagar. Ni förstår att det därför inte blir någon pizza längre här hemma. Tills jag fick ett tips. Hemmalagad pizza på liba-bröd. Jag var skeptisk för jag tycker inte att hemmagjord pizza på långa vägar är så god som den man köper men detta var en hit kan jag lova. Så här gör jag min pizza:

1 Liba-bröd
1 dl. Tomatsås med basilika (färdigköpt)
1 dl. 10%-ig ost (helst Västan för Arlas smälter inte så bra)
4 skivor skinka eller kalkon (klipper denna över hela pizzan)
Färska champinioner

Detta blir bara 7 poäng till skillnad från en köpepizza som ligger på runt 36 poäng!

Igår la jag till lite 17 %-ig ädelost, jag har även testat fetaost och det blir så gott.

När pizzan är färdigbakad i ugnen häller jag på 2-3 msk hemmagjord vitlöksås samt ruccolasallad, hackade tomater och hackad gurka. Detta blir gudomligt och jag skulle kunna äta det var dag!!! ;-)
Ha en härlig vecka mina vänner!

Kram