söndag, juli 19, 2009

Nu är det dags!!!


Ja, nu är det nog äntligen dags för en uppdatering här. Kan inte lova att det blir full aktivitet här men kanske något inlägg till innan sommaren är slut ;-)

För att berätta lite grann om hur våran vår och sommaren hittils spenderats bjuder jag här på ett bild inlägg.

Som bilden här ovan visar så sött så har vi spenderat en mysig påsk (ja, det ÄR längesedan jag uppdaterade här).

Vi flyttade PaperMaze till en supermysig ny liten källarlokal. Det har inneburit mycket jobb men det har verkligen blivit till det bättre. Denna nya lokal har inneburit att vi kan ta emot kunder i en liiiten fysisk butik och det är mysigt. Till hösten kommer vi även att hålla en del kurser och ha lite träffar =).

Vi hade en lite invigning den 4:e juni. Det var verkligen roligt och mycket folk kom det =). Så här ser det ut vid vår ingång från gatan.

Detta är det första du möter i PaperMaze ingång.

Vi har så klart firat vår lille prins Ville som den 15:e juni fyllde hela 4 år. Såklart bjöds här på pannkakstårta som är han ABSOLUTA favorit!!!

Villes födelsedag blev verkligen en sorgens dag också. Vår älskade Snus blev påkörd och gick bort. Kan lova att det är riktigt tomt utan honom men han har verkligen en speciell plats i mitt hjärta.

Ville har fått åka motorcykel med Tok-Anders (mammas make som kallas så av Ville).

Vi firade midsommar hemma hos mamma med familjer. Den dagen bjöds det på riktigt god Midsommar-mat...

...och tårta!!!

Här är jag på midsommar, glad i hågen =)

Här har badats i massor medan vädret var så underbart. På vår altan står en 6000-liters pool uppställd och den har använts mycket flitigt av framförallt Ella...

...men också av Ville som inte är ett lika stor vattendjur som sin syster.

Jordgubbar har det blivit en hel del av =)

För ett par veckor sedan var vi och tingade en av dessa underbara Franska Bulldogar och på onsdag flyttar han hem till oss. Kan lova att vi längtar. Vi har diskuterat detta med valp länge och väl och äntligen hittade vi en uppfödare som kändes bra och en valp med riktigt härliga föräldrar.


Den 29:e juli fyller vår prinsessa Ella 8 år. För att valpen (som ännu så länge går under namnet Bob) inte ska behöva vara med om ett kalas det första han gör när han flyttat hit har vi firat Ella idag. Så klart blev det prinsesstårta. På bilden ser ni en nöjd tjej som just fått ett paket fyllt med smink, bättre kunde det ju inte bli när hon dessutom precis fått allt hon önskat sig så som en liten rosa brevlåda till lekstugan (som är under byggnation), en stor mjukishund, smycken, skolväska, nagellack m.m. Hon är mer än nöjd med dagen nu.
Ja, så här har vår vår/sommar sett ut hittils. Dessutom har maken äntligen sålt sitt företag som tidigare tagit mycket kraft och energi från oss båda och det känns sååå underbart.
Hoppas att ni har det bra runt om i landet, jag hoppas verkligen att jag ska kunna underhålla denna blogg lite bättre framöver så slipper sådana här grymt långa inlägg. Men jag lovar inget ;-)
Här har faktiskt pysslats en del också, ska försöka lägga upp bilder på dessa kort också inom kort.
Kram på er alla!

8 kommentarer:

  1. Oj så mycket ni varit med om!
    Hur lockande ser inte bilderna ut från butiken då.... dreglar!

    Mysigt med valp!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att få läsa lite om hur din sommar hittills har varit! Vad kul att ni ska få hem en liten valp...ser fram emot bilder...:)

    Kram Helen

    SvaraRadera
  3. Massor av roliga saker!!! Jag ser fram emot att få se fler bilder på det lilla underverket!!!

    kram

    SvaraRadera
  4. *gråter över Snus* Åh så fruktansvärt sorgligt :(
    Grattis till lillvovven och till Barrelina. Jösses vad hon blivit stor ! Lika söt är hon, precis som mamma. Ha en fortsatt skön och glad sommar söta Paula :)
    *kramkram*

    SvaraRadera
  5. Vad många fina kort här var idag! Mycket har ni hunnit med, både roliga och mindre roliga saker. Hoppas att ni alla har det riktigt gott! Lycka till med valpen.
    kram Annika

    SvaraRadera
  6. bra att du uppdaterar oss. skrattade när du skrev att det var innan påsk som du skrev senast :) bra att du har täckt allt fram tills nu.
    butiken ser urmysig ut, vill gärna komma på besök någongång.
    ser fram emot att se foton på vovven sedan. kram

    SvaraRadera
  7. Va härligt att få se en sådan här sammanfattning. Många fina kort

    ha en skön sommar, om det går i regnvädret

    kram am

    SvaraRadera
  8. Så k-u-l att du är tillbaka,
    KRAM på dig !

    SvaraRadera