lördag, juli 25, 2009

Nattvak och blöjbyten

Ja, så var man småbarnsförälder igen med allt vad det innebär, nattvak och blöjbyten. Nä, skämt o sido, allt går riktigt bra. Vi får gå upp ett par gånger per natt för att gå ut och kissa Bob men jag tycker redan att det går åt rätt håll. Så många olyckor inne har det inte blivit heller men vi är noga med att gå ut efter lek, sov och mat, alltså OFTA!!!

Men han är verkligen underbar, såå liten, kelig, busig, glad men har ändå väldigt lätt att slå sig till ro. Helt plötsligt bara går han bara och lägger sig och då är det inte mycket som kan väcka honom.

Kan lova att Ella är glad, hon gick mest och mös det första dygnet och sa hela tiden att hon inte kunde fatta att hon äntligen fått sin efterläntade hund. Sen åkte hon till sin mormor och har stannat där i två nätter frivilligt ;-).

Bakifrån ser Bob nästan ut som en liten griskulting, helst då hans vänsteröra inte alltid vill stå upp utan ligger ner precis som grisens öron =).


Han älskar att ligga som en lite beis och bli kliad på magen. På detta kort har han somnat i min famn.

Ville och Bob har verkligen funnit varandra. Bob känner nog att Ville är den som är yngst och därför den som passar bäst att leka med. Ville är mest glad för att slippa var minst i familjen. Han har ju äntligen blivit storebror ;-).

Nu ska jag iväg till IKEA för att inköpa lite grejer till den nybyggda lekstugan som Ella ska få i födelsedagspresent. Lekstugan är inte riktigt klar än men förhoppningsvis med lite fint väder så ska det vara inflyttningsklart snart.
Kram på er!




7 kommentarer:

  1. En sådan lite bedårande prins ni har skaffat er!!! Lovely!!! <3

    SvaraRadera
  2. Men åhh han är ju bara för söt, som en liten marsipangris man vill äta upp :)
    Förstår att barnen är glada.
    *kramar*

    SvaraRadera
  3. Men vilken liten sötnos...så underbar! Förstår att ni alla är förälskade i den lilla valpen!

    Lycka till!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Halloj Paula,
    Du ser ut att ha de kanon, roligt att se din och Nethas webbshop. Ha de bäst kram Tea

    SvaraRadera
  5. en sån söt liten vovve... :-)

    tack för att du tänkte på mig med ugglan... o visst hade du rätt... jag var ju helt desperat efter den... o till slut hittade jag den någonstans... givetvis sista exemplaret...

    jag bara ääääälskar den...

    SvaraRadera