onsdag, juni 18, 2008

Tänk om...

...man kunde få skriva att alla var friska och krya här hemma någon gång. Men så är inte fallet och jag antar att jag ändå ska vara glad att det inte är "värre" sjukdomar vi drar på oss hela tiden. Ella blev sjuk i fredags och Ville i söndags kväll. Ville blev riktigt sjuk, inte så hög feber men riktigt medtagen så igår åkte vi till sjukhuset och han hade halsfluss, IGEN!!! Han och Ella slutade med penicillin för bara 1,5 vecka sedan. Halsprover togs på hela familjen och alla proverna var positiva så nu går vi på en härlig kur av starkt penicillin allihopa! Doktorns kommentar var bara: -"Det var ingen rolig dag för er ekonomiskt!" Och det var det sannerligen inte. En halv förmögenhet gick åt till alla recepten. Men nu ska vi väl ÄNTLIGEN bli friska så man kan få sluta klaga och känna sig lite positiv igen.

Men lite kul händer det allt ändå, shoppen går tiktigt bra, bättre än förväntat och det är sååå kul att få så mycket positiva kommentarer som vi faktiskt fått. Tack alla underbara vänner och alla andra!

Annat kul som händer är att jag nästa helg ska till Kortmakaren på DT-träff/fest. Hela DT-teamet har blivit inbjudna på två heldagar och det ska bli sååååå roligt. Ser verkligen fram emot det!

Förra helgen hade vi skaffat oss barnvakt och jag och Anders åkte på en 40-årsfest till en jobbarkompis till Anders, supertrevligt var det. Detta paket och kort gav vi till 40-åringen (tack för inspirationen Annika) :

Idag ska här bara tas hand om sjuka barn och ikväll när Anders kommer hem ska jag bege mig till affären för att inhandla en massa godheter till midsommar, för då kommer lite härliga vänner på besök.
Kram
Paula

4 kommentarer:

  1. Fy attan vad trist med ännu mera penicillin, nu håller jag tummarna för att ni får vara friska och krya.

    Kul att shoppen går så bra! Då är det som vi sagt innan att det finns ett sug efter ert utbud.

    Kortet är så himla snyggt!!!
    kram Annika

    SvaraRadera
  2. Ska det aldrig ta slut med sjukdommarna. Jobbigt för er.
    Fint kort till en kille, spara det som idé
    kram am

    SvaraRadera
  3. Ja suck era stackare, ska det aldrig vända :( Hoppas ni alla mår bättre imorgon så ni kan fira midsommar.
    Här är vi också sjuka, varav en sängliggande. Skittråkigt.
    Vad skoj med DT träff - ha det så himla skoj Paula :)
    Glad Midsommar till er alla!
    *kramar*

    SvaraRadera
  4. Hoppas ni har frisknat till nu gumman!
    Fy vilken dust!
    Allihopa,stackare...

    Massvis med krya på er kramar!

    SvaraRadera