söndag, juni 15, 2008

Idag är ingen vanlig...

...för idag är det Villes födelsedagt. Hurra, hurra, hurra!!!

Tänk att det är min lille prins tredje födelsedag idag. 17 hemska dagar över tiden gick jag men samma dag jag skulle in för igångsättning bestämde han sig för att komma, precis som sin storasyster. Idag fyller han alltså tre år och det enda han önskade sig var en riktig moppe och den skullle vara blå, detta gick ju förståss inte, han är några år för liten för en riktig moppe så en cykel fick det bli. Dock blev den inte blå då den var slut i alla affärer vi kollat i men en silver/svart fick det bli och han blev verkligen glad.

Tyvärr är Ella sjuk igen så något kalas blir det inte idag som tänkt men morfar med fru kommer ändå i eftermiddag på soppa och pannkakor som Ville själv önskat dagen till ära, det roliga är att det är soppan som nästa är viktigast för denna lille man.

Liten är han. I fredags var Anders med Ville på vårdcentralen och tog MÅNGA blodprover då han är alldeles för kort, ligger under kurvorna och har inte vuxit en centimeter sedan 2-års kontrollen. Vad detta beror på vill dom så klart kolla. Men han är verkligen en stor kille i ett lite fodral, han räknar till 13 utan problem och pusslar svåra pussel, så lite stor är han allt vår älskade Ville.

Grattis kärleken!

Ville 3 dagar gammal, på denna tiden var han stor.
Han var 54 cm och vägde 4,7 när han föddes.

Ville på sin 1-årsdag, en riktig charmkille redan då!

På 2-årsdagen med hemmagjord jordgubbstårta


Idag, på sin nya cykel!

Nu ska vi gå och leka lite kurragömma. Ha en härlig dag!

kram
Paula

5 kommentarer:

  1. Grattis till den stora 3-åringen! Han är sannarligen ett riktigt charmtroll! Kul att få se bilder från de olika åren.

    kram Annika

    SvaraRadera
  2. Mormors lilla gullegris, som är god som sockervadd och med ett skratt som smittar.
    Puss på dig gulleponken.

    SvaraRadera
  3. Han är ju bara såååå söt! Inte konstigt om han har tigit en paus i växandet med tanke på hur mycket sjuk han har varit. Det tar väl kraft om något. Vänta till åttonde klass då rännar han nog i väg en meter minst.

    Kram L8 som också har en kille som inte följer kurvan.

    SvaraRadera
  4. Så härligt oskyldig att vara 3 år. Snart är han 18 och inte lika oskyldig längre. Kul att se foton från de olika åren tillsammans

    kram

    SvaraRadera
  5. Ett försenat grattis till lille vilde Ville :)
    Det är säkert inte något att oroa sig för. Alex gick sent, pratade sent och växte långsamt. Allt pga att han alltid var så sjuk hela tiden. All energi gick åt till att mota bort alla infektionerna. Nu har han verkligen växt kan jag säga :D
    *STOR KRAM till er båda*

    SvaraRadera