onsdag, oktober 31, 2007

Många järn i elden

Ja, så är livet för det mesta känns det som tycker jag.

Lämnade in en hemtenta igår kväll i Personaladministration. Underbart fick skickat in den en dag för tidigt så idag blev en helt ledig bonus-dag. Den har jag spenderat med min dotter och lite shopping och lunchande på restaurang *mysigt*.

Nu har jag precis startat en nu kurs i projektledningoch den blir tuff har redan kört "dotterkursen" som är projektmetodik och den var riktigt tung så det bådar inte gott. Men förhoppningsvis har jag en hel del erfarenhet med mig så det går lättare nu.

Har inte pysslat så mycket den senaste tiden. men tänkte göra lite DT-kort till helgen. Fick ett härligt paket från Kortmakaren förra veckan som jag ska sätta tänderna i.

Men ett litet nytt kort finns det ju allt att visa, ett beställningskort till en namngivningsceremoni:

Ser att jag inte gjort några stygn alls på kortet, vilket är olikt mig. Men jag blev annars väldigt nöjd med det. Speciellt eftersom jag hade en grym huvudvärk när jag gjorde det.
Nä, nu ska jag slå in ett paket till en av makens bästa vänner som fyller 40 imorgon.
Kram på er!
Paula

fredag, oktober 19, 2007

Idag...

...har dagen bestått av en tenta. Tror att det gick helt okej. Ämnet var affärsengelska. Tack vare mitt år i USA som liten flicka måste jag säga att engelskan under min uppväxt alltid varit ganska lätt för mig. I varje fall känslan för vad som är rätt och fel. Har alltid haft svårt att tänka på grammatiken och på vad som är rätt och fel vad det gäller den. Utan jag måste verkligen gå på känsla. När man är 5 år gammal och ska lära sig engelska så måste man gå på känsla. Det får jag fortfarande göra och så länge jag går på känslan så brukar det gå bra. Nu har det varit MASSOR med glosor att öva in för affärs-ord behövde man INTE kunna när man var 5 ;-).

Men jag har garanterat ett godkänt, förhoppningsvis ett VG =)

Har pysslat en hel del denna veckan, lite för mycket egentligten. Har tagit av min studietid för att pyssla. Kanske inte så smart men det är en så underbar avkoppling. Har dessutom senaste tiden ägnat lite tid på hemmet som har fått sig lite uppfrächning från IKEA *I love*.

Har inte orkat scanna något nytt ännu dock, så ni får vänta med bilder från det och hålla tillgodo med en bild på mig och mina barn

samt en bild på min prins:


Ha nu en härlig helg. Det ska jag försöka ha genom att ge mig på nästa tenta. En hemtenta i personaladministration =).
Kram
Paula

lördag, oktober 13, 2007

Jag har blivit taggad!

Jag har blivit taggad av Lilla Katt och Helen/hegu!

Här är reglerna:

1. länka till den som har taggat dig!

2. Berätta 7 personliga sanningar om dig!

3. Tagga 7 nya personer i slutet av ditt inlägg!

4. Skriv ett meddelande i de 7 personernas blogg så attde uppmärksammar att de blivit taggade!


1. Jag hatar att sporta men skulle gärna vilja ha en atlets kropp


2. Jag var rädd för Smurfarna som barn.


3. Jag älskar att shoppa. Jag mår så himla bra då!


4. Jag älskar ordning och reda men är lat och orkar inte alltid hålla efter men mår psykiskt dåligt av oreda.


5. Jag älskar att spela Sims!


6. Jag älskar ost av alla dess slag. Kan inte leva utan ost!


7. Jag har en stoooor trädgård men hatar att påta i den.


Jag taggar:
netha (mamma)
Cina
Lotta
Annika S
AnnMari
Liza
Annika E

Kram
Paula

torsdag, oktober 11, 2007

Nu är det dags!

Ja, nu var det dags för ett nytt inlägg och här ska ni få se mina första tre DT-kort för Kortmakaren.






På det överste och nedersta kortet har jag använt mig av stämplar från Kortmakaren. På det mellersta kortet är det Stickers från Penny Black som använts istället för stämplar, även dessa kommer naturligtvis från Kortmakaren =).

Nu har jag pysslat lite här på morgonen, nu ska jag ta en dusch sen bär det av mot det stora köksbordet för att plugga till min företagsengelska-tenta som jag har nästa vecka. Känner att jag borde klara den utan alltför mycket slit men jag känner också att jag har en möjlighet till VG ganska lätt i detta ämne så lite slit kan det ju dock vara värt =).

Ha en härligt slut på veckan!

Kram