söndag, april 27, 2008

Vad är det för en dag....

....vad är det för en dag. Jo, det är ingen vanlig dag för det är mammas födelsedag.
Hurra, hurra, hurra, hurra!!!




Grattis lilla mamma på födelsedagen! Du är bäst, partner!

Kram

Paula

onsdag, april 23, 2008

Vårnytt

Dags för lite vårnytt här på bloggen. Får dock inte alls till någon fin header. Får vänta till mamma gör en ny fin till mig ;-)

Det får vara så här så länge.

Här tuffar dagarna på i rask takt. Min uppsats ska in senast på tisdag och är just nu hos min kära kusin Malin som lusläser den och markerar troligtvis MASSOR med röda pennan. Fy vad jag inte gillar att skriva i uppsatsform.

Pyssel blir det inte så mycket med just nu. Har gjort två kort till Kortmakaren nyligen men har inte fått tummen ur att scanna som än, men det kommer.

Nu är det läggdags!

Sov Gott!

//Paula

söndag, april 13, 2008

Varm av glädje

Tack för alla underbara kommentarer och gratulationer både till födelsedagen och till den nya shoppen. Ni är så härliga!!!

I går var det dags för lite 30-års firande här hemma och jag hade bjudit närmsta släkten och vännerna. Vi var ca. 35 pers och här bjöds på lite buffé och efterrätt. Jag måste säga att det var det trevligaste kalas jag haft tror jag. Allt klaffade och det var så himla trevligt och alla verkade nöjda och glada. För ovanlighetens skull hade jag bordsplacering, tänkte det kunde vara kul att man inte sitter med dom som man alltid sitter med och det var verkligen lyckat. Vill också passa på och tacka min underbara lillasyster som hjälpte mig både innnan under och efter kalaset. Du är en pärla!

Sen till presenterna. Jag kunde inte bli mer nöjd.

Av min mamma och pappa med respektive familjer fick jag denna underbara resväska.


Jag fick också denna symaskin från IKEA. Önskade mig verkligen denna och den räcker verkligen för mig då jag endast ska ha den till enklare saker som att lägga upp kläder och laga dom, sy gardiner (enkla längder) samt till scrappandet och kortmakeriet.Av några andra goda vänner fick jag dessa tekoppar från Höganäs (färgen var dock vita och svarta), dom är verkligen helt underbara!


Av min underbara vän Pernilla fick jag denna underbara brödpåse samt ett ursnyggt grytunderlägg.

Av min moster, morbror och kusin med familjer fick jag också en underbar present och det var en biljett till Ladies Night i oktober. I denna biljett ingick tvårätters middag mm. Och naturligtvis underhållning från Martin Stenmark och Peter Stormare. Det ska bli såååååå kul. Jag blev till frågad av min moster om jag ville följa med på detta för ett par veckor sedan och det ville jag verkligen men fick ändå tacka nej då förestälnningen är veckan innan vi åker till Egypten så jag kände inte att vi hade råd med detta. Så var dom så underbara att jag fick detta i present. Så glad blev jag.

Sen fick jag även en superfin kokbok och vackra blommor.

Jag är verkligen sååååååå nöjd med gårdagen och det är så mysigt att få umgås med människor man älskar och tycker om.

Tack för att ni finns!
Kram

Paula

torsdag, april 03, 2008

Avslöjande


Idag fyller jag hela 30 år och vad passar väl bättre då än att avslöja den stora hemlisen.

Så här kommer det....

Jag och mamma ska öppna en e-butik. Detta blir inte vilken butik som helst utan en webbshop fylld med kortmakeri- och scrapgrejer. Detta ska bli så spännande och jag hoppas verkligen att ni följer vår spännande resa. Det kan göras här på våran blogg http://www.papermaze.blogspot.com/.

Vill också passa på att tacka för alla gulliga gratulationer som dykt upp via mail, telefon, snigelpost och blogg.

Massor med kramar


tisdag, april 01, 2008

Mässa och annat smått och gott

Vilken supermysig mässa det var i helgen. Det var så roligt. Kul att få träffa alla på Kortmakaren "live" och alltid kul att få shoppa en del. Höll ganska så bra i plånboken men del fick jag allt med mig hem. Bland annat fick jag lite nya stämplar från Kortmakaren som jag just nu håller på och skapar med. Tack Maria och gänget för en supertrevlig mässa! Dessutom fick jag träffa Annika en kär pysselvän och det var så mysigt att strosa runt tillsammans och titta på allt fint som fanns tillsammans.

Annars rullar det på. Min lilla suprise kommer snart att avslöjas =).
På torsdag fyller jag 30 år, tro det eller ej. Skulle ju ha ett stort party men har liksom inte hunnit med att planera det så det blir ett släktkalas av den lite större modellen bara. Men det får räcka. Fest får det bli en annan gång.

Här nedan ser ni ett DT-kort till Kortmakren och ovan ett påsk-kort som jag glömt att visa här, glömde dessutom att skicka iväg det så det får sparas till nästa år =).


Nu ska barnen snart läggas och sen jag ska pyssla.

Kram på er alla!