torsdag, juli 24, 2008

Borås Djurpark...

































...var vi på igår. Vi hade strålande sol och hade verkligen en ritktigt härlig dag. Vi fick se en massa matningar, grillade korv, fikade, åt glass, barnen vann två gosedjur varav en en riktigt stor elefant. Ja, det var helt enkelt en riktigt lyckad dag.

Med oss hade vi min pappa med fru som också verkade stormtrivas. Men man blir trött av en lång dag på djurpark så innan vi lämnade parkeringen på väg hemåt så sov lille Ville.

Lite bilder på oss också =)
















Idag har vi varit på Norvalla Marknad. Också mysigt men lite för vackert väder för att vara på marknad, snarare badväder. Så när marknade var avklarad skyndade vi oss hem och kastade oss i vår lilla pool. Mycket svalkande och skönt. Härligt att äntligen få lite sol.

Imorgon beger vi oss till goda vänner, där ska det fikas och ätas middag och kanske beger vi oss upp till Marstrand med det är inte bestämt ännu.

Ha det så härligt i värmen!

Kram
Paula

3 kommentarer:

  1. Visst är det underbart på Borås djurpark, var där förra veckan med sambon, föräldrarna och lillebror med familj. Fantastiskt hur när man kommer vissa av djuren!
    Det verkar som att ni har en härlig sommar och det gäller att passa på att njuta av sommarvärmen när den väl är här.
    kram Annika

    SvaraRadera
  2. Åh vilka fina bilder på djuren!
    Själv var jag på Kolmården i måndags, men dina kort är mkt finare än mina!

    SvaraRadera
  3. Vad härligt ni verkar haft det. Lilltösen är ju såååå lik dej

    kram am, som inte kom till Kolmården detta år heler :-(

    SvaraRadera