fredag, oktober 15, 2010

Äntligen helg

Ja, så är det äntligen fredag och helgen är på g. Så härligt! Ikväll ska jag åka på en liten mingelfest hos en av mina vänner. Denna vän jag haft HELA livet. Det är fantastiskt härligt att ha en vän som man känt så länge. Vi har en relation som är lite på och av beroende på vad som händer i livet men vi finns alltid där för varandra och när vi väl träffas så känns det alltid "som vanligt". Det ska bli super trevligt!

Annars blir det väl lite målande av tvättstugegolv samt lite organiserande i förrådet under denna helg. Så som det varit nu några månader ;-)

Ha en underbar helg!!!

torsdag, oktober 07, 2010

Lite uppdatering


Ja ja, det är väl dags att damma av denna blogg lite granna. Sommaren och denna höst har helt bestått i att flytta, renovera och att få in barnen i sina nya skolor/dagis. Allt har gått bra men hjälp vad mycket tid och energi det har tagit.

Nu börjar vi komma på plats i huset. I måndags var snickare och rörläggare ÄNTLIGEN klara med vårt badrum. Jag trivs verkligen inte med hantverkare i huset. Det är bara att konstatera. Att renovera upp ett gammalt badrum innebär också många mindre roliga överraskningar. Tex drog man ju inte rör 1969 på samma sätt som man måste göra idag, man använde asbest m.m. Alla sådana här saker innebär stora kostnader och MASSOR med tid. Men nu är det alltså klart. Eller så gott som. Rörläggaren kommer hit igen nästa veckan för att färdigställa en del rör som dragits om nere i källaren.

Ska väl försöka ta lite kort här hemma om någon vill se men fortfarande har vi mycket kvar att göra. I övrigt så stortrivs vi verkligen. Skola och dagis är sååååå bra, helt fantastiskt att det kan vara så stor skillnad inom samma kommun egentligen. Området i övrigt är också super, trevliga grannar, bra affär och ett litet bageri att köpa färska frallor till helgen är sånt som gör att man trivs =).

Idag blir det ett kort som faktiskt gjordes redan i våras men som jag inte visat tidigare (tror jag). Bättre sent än aldrig. Jag är ju ingen artstamp-tjej men denna stämpel från Crafty Indiviuals fullkomligt ÄLSKAR jag. Den finns så klart hos PaperMaze (fast är nog slut för tillfället).

Kram på er som fortfarande följer denna glest uppdaterade blogg!

onsdag, oktober 06, 2010

Bloggcandy

Ni missar väl inte att vi har Bloggcandy i PaperMaze Blogg. Utlottning av våra underbara ugglor finns att hitta där: