lördag, juli 25, 2009

Nattvak och blöjbyten

Ja, så var man småbarnsförälder igen med allt vad det innebär, nattvak och blöjbyten. Nä, skämt o sido, allt går riktigt bra. Vi får gå upp ett par gånger per natt för att gå ut och kissa Bob men jag tycker redan att det går åt rätt håll. Så många olyckor inne har det inte blivit heller men vi är noga med att gå ut efter lek, sov och mat, alltså OFTA!!!

Men han är verkligen underbar, såå liten, kelig, busig, glad men har ändå väldigt lätt att slå sig till ro. Helt plötsligt bara går han bara och lägger sig och då är det inte mycket som kan väcka honom.

Kan lova att Ella är glad, hon gick mest och mös det första dygnet och sa hela tiden att hon inte kunde fatta att hon äntligen fått sin efterläntade hund. Sen åkte hon till sin mormor och har stannat där i två nätter frivilligt ;-).

Bakifrån ser Bob nästan ut som en liten griskulting, helst då hans vänsteröra inte alltid vill stå upp utan ligger ner precis som grisens öron =).


Han älskar att ligga som en lite beis och bli kliad på magen. På detta kort har han somnat i min famn.

Ville och Bob har verkligen funnit varandra. Bob känner nog att Ville är den som är yngst och därför den som passar bäst att leka med. Ville är mest glad för att slippa var minst i familjen. Han har ju äntligen blivit storebror ;-).

Nu ska jag iväg till IKEA för att inköpa lite grejer till den nybyggda lekstugan som Ella ska få i födelsedagspresent. Lekstugan är inte riktigt klar än men förhoppningsvis med lite fint väder så ska det vara inflyttningsklart snart.
Kram på er!




onsdag, juli 22, 2009

Idag är dagen med stort D

Idag ska vi äntligen ge oss av de ca. 20 milen för att hämta hem vår nya lilla "bebis" Bob. Jag lovar att återkomma med bilder och info. Jag känner mig som ett barn som väntar på julafton. Sååå förväntasfull och nästan lite pirrig. =)

Lämnar er med fler kort som gjorts med stämplar från "The Greeting Farm". Älskar alla dessa stämplar och skulle gärna vilja ha MÅNGA fler.

Kortet här ovan är till en nyfödd liten tjej, har använt mig av mitt nya QK-set, Reuse. Älskar detta set. Både alfabet och alla underbara träd som var med i paketet. Vi får väl se hur mycket jag kommer att använda det. Jag är ju ingen flitig användare av QK men detta kunde jag inte motstå ;-).

Nedan är ett kort, eller snarare två kort till ett nyfött tvillingpar, Loa och Julia. Gjorde två separata kort som jag knöt ihop i hörnen där jag satt öljetter. Knöt bara bandet med en rosett så att man kan ta isär korten lätt. Det blev två lite enklare kort, det kändes annars lite för mycket när man satte ihop dom.




Återkommer när vi installerat oss med Bob.
Kram


tisdag, juli 21, 2009

Still going strong!

Jepp, tro det eller ej men det blir ett inlägg till =)

Denna gång med lite pyssel. Vi fick in lite nya stämplar från The Greeting Farm till PaperMaze tidigare i somras och jag var genast tvungen att testa några utav dom. Passande nog fick jag beställningar på flera bebiskort. Först ut är ett kort till en nyfödd kille som fått namnet Noel. Visst är väl den lille brandmannen ursöt?!!!


Fick också en beställning till en liten flicka vid namn Lo som fyllde 1 år. Då fick denna lilla ballerina stå till tjänst. Prickarna i bakrunden är en bakgrundsstämpel som jag köpt från Kortmakaren tidigare i våras. Den är helt underbar!!!


Vill passa på att tacka er för alla kommentarer från mitt tidigare inlägg. Ni är såååå söta!
Tack för att ni finns!



söndag, juli 19, 2009

Nu är det dags!!!


Ja, nu är det nog äntligen dags för en uppdatering här. Kan inte lova att det blir full aktivitet här men kanske något inlägg till innan sommaren är slut ;-)

För att berätta lite grann om hur våran vår och sommaren hittils spenderats bjuder jag här på ett bild inlägg.

Som bilden här ovan visar så sött så har vi spenderat en mysig påsk (ja, det ÄR längesedan jag uppdaterade här).

Vi flyttade PaperMaze till en supermysig ny liten källarlokal. Det har inneburit mycket jobb men det har verkligen blivit till det bättre. Denna nya lokal har inneburit att vi kan ta emot kunder i en liiiten fysisk butik och det är mysigt. Till hösten kommer vi även att hålla en del kurser och ha lite träffar =).

Vi hade en lite invigning den 4:e juni. Det var verkligen roligt och mycket folk kom det =). Så här ser det ut vid vår ingång från gatan.

Detta är det första du möter i PaperMaze ingång.

Vi har så klart firat vår lille prins Ville som den 15:e juni fyllde hela 4 år. Såklart bjöds här på pannkakstårta som är han ABSOLUTA favorit!!!

Villes födelsedag blev verkligen en sorgens dag också. Vår älskade Snus blev påkörd och gick bort. Kan lova att det är riktigt tomt utan honom men han har verkligen en speciell plats i mitt hjärta.

Ville har fått åka motorcykel med Tok-Anders (mammas make som kallas så av Ville).

Vi firade midsommar hemma hos mamma med familjer. Den dagen bjöds det på riktigt god Midsommar-mat...

...och tårta!!!

Här är jag på midsommar, glad i hågen =)

Här har badats i massor medan vädret var så underbart. På vår altan står en 6000-liters pool uppställd och den har använts mycket flitigt av framförallt Ella...

...men också av Ville som inte är ett lika stor vattendjur som sin syster.

Jordgubbar har det blivit en hel del av =)

För ett par veckor sedan var vi och tingade en av dessa underbara Franska Bulldogar och på onsdag flyttar han hem till oss. Kan lova att vi längtar. Vi har diskuterat detta med valp länge och väl och äntligen hittade vi en uppfödare som kändes bra och en valp med riktigt härliga föräldrar.


Den 29:e juli fyller vår prinsessa Ella 8 år. För att valpen (som ännu så länge går under namnet Bob) inte ska behöva vara med om ett kalas det första han gör när han flyttat hit har vi firat Ella idag. Så klart blev det prinsesstårta. På bilden ser ni en nöjd tjej som just fått ett paket fyllt med smink, bättre kunde det ju inte bli när hon dessutom precis fått allt hon önskat sig så som en liten rosa brevlåda till lekstugan (som är under byggnation), en stor mjukishund, smycken, skolväska, nagellack m.m. Hon är mer än nöjd med dagen nu.
Ja, så här har vår vår/sommar sett ut hittils. Dessutom har maken äntligen sålt sitt företag som tidigare tagit mycket kraft och energi från oss båda och det känns sååå underbart.
Hoppas att ni har det bra runt om i landet, jag hoppas verkligen att jag ska kunna underhålla denna blogg lite bättre framöver så slipper sådana här grymt långa inlägg. Men jag lovar inget ;-)
Här har faktiskt pysslats en del också, ska försöka lägga upp bilder på dessa kort också inom kort.
Kram på er alla!