onsdag, december 31, 2008

Gott Nytt År!

Nu är det så äntligen dags för årets 10 i topp vad det gäller kortskapandet. I år var det inte så många att välja på som det brukar. Detta beror väl främst på att jag inte skapat så mycket, tiden har helt enkelt inte funnits till. Hoppas definitivt på mer skapande nästa år. Här kommer mina favoriter från 2008 (utan inbördes ordning).










Japp, nu blickar vi framåt mot 2009, som jag hoppas blir ett gott år för alla. Jag kommer inte avge några löften för gillar inte att bryta dessa ;-). Men jag hoppas kunna börja träna, gå ner i vikt, hitta en bra balans mellan jobb och familj och att alla i min närhet får vara friska och må bra!

Här har i varje fall vattkopporna gått tillbaka och vi klarade denna sjukdom mycket lindrigt *SKÖNT*. Magsjuka har vi andra inte heller fått *också SKÖNT*. Idag blir en mysig familje-dag med god mat och gott att dricka och bara njuta av att få vara tillsammans.

Jag önskar er alla ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!!!

Kram

fredag, december 26, 2008

Tillstånd ändras snabbt

Tänk vad snabbt tillvaron ändras. Tänk så mysig jag tyckte juldagen var igår, ända fram till ca. kl 15 då mannen fick kramp i magen och la sig till sängs och sedan började spy!!! Ja, ja, tänkte jag vi hann ivarje fall fira en underbar jul =)

Idag till frukost satt mannen med med en kopp te och påpekade då att Ville hade ett utslag i pannan. NEJ!!! tänker jag genast. Ber Anders att lyfta på Villes tröja och tänk, där är fullt med vattkoppor!!! Det har gått på dagis hela hösten.

Ja, tur att vi hann fira en underbar jul i varje fall. Än så länge är han pigg och vid gott mod, vi får väl se om det börjar klias snart?! Mannen mår nu också mycket bättre så någon vinterkräksjuka var det inte i varje fall utan nog någon annan magbakterie. Vi får väl se om vi andra blir smittade eller inte.

Avslutar detta inlägg men en bild på en prickig mage (fast ännu så länge är det inte så farligt).


Kram


torsdag, december 25, 2008

God Fortsättning!


Vilken supermysig julafton vi hade här hemma igår, är så nöjd och har en helt fantastiskt nöjd familj också. Idag har vi bara en mysar-dag, går i myskläder och barnen leker med sina nya saker.

Själv njuter jag bara av lugnet som alltid infinner sig på juldagen. Allt är liksom över och man har fyllts på med härliga minnen. Själv fick jag en helt fantastiskt fin present av mannen min. Han kan verkligen överraska ibland. Detta underbara halsband fick jag igår. Det var så att en liten tår infann sig i ögat =). Se så fint:

Mitt var dock med transperant hjärta och med mina barns namn och datum så klart ;-). Dessutom fick jag en massa annat fint. Bl.a. en ny plånbok, diskmedelsflaska och behållare från Cult-Design från mamma och från henne fick jag dessutom en underbar korg gjort av återvunna bildäck. Den är verkligen helt fantastisk!

Sen fick jag lite annat mysigt plock så som, nagellack, smink-penslar, hårprodukter, grytunderlägg, filmer m.m. Tänk vilken underbar familj man har!!!

Hoppas att din jul varit lika härlig!

Nu är det dessutom dags för en massa mellandagsreor, ni missar väl inte dessa hos PaperMaze och Kortmakaren. Massor av härliga erbjudanden!

Ha en härlig fortsättning och tack för alla kommentarer som ni lämnar här i bloggen, ni är så härliga!
Kram

torsdag, december 18, 2008

Som vanligt.

Jepp, jag finns här som vanligt men som vanligt är jag dålig på att uppdatera och som vanligt beror det på sjukdomar och som vanligt även på tidsbrist!

Är riktigt nöjd med att jag fick med de få julkort jag gjort i år i tid, tyvärr fick långt ifrån alla jag ville skicka till julkort i år. Jag fick prioritera och då fick det bli mor- och farföräldrar pysselvänner och personer som jag inte hinner se så ofta. Jag önskar verkligen att tiden hade räckt till eller snarare orken men nu är det som är. Tyvärr hann jag inte fota alla kort som jag till slut fick iväg. Kom inte på det förrän korten var postade. Så himla synd för jag tycker det är så kul att ha bilder på det kort jag gjort för att se tillbaka.

Sedan helgen har jag legat med feber och en hemsk förkylning. Längesedan jag var så dålig. HJÄLP! Men nu är jag på benen igen och har MASSOR att ta igen. Men julen kommer ju ändå så det är väl lika bra att ta det lugnt och njuta också. Det hoppas jag att ni gör med!

Nu är det läggdags! Godnatt.

Kram

torsdag, december 04, 2008

Kortmakarens erbjudanden

Ni missar väl inte att kolla in hos Kortmakaren. Dom har underbara erbjudanden om du gillar: Kortmakarens monterade stämplar, stämplar från Penny Black, Hero Arts eller dies från Quickutz!

Imorgon beger jag mig mot Kiel. Kul ska jag ha, jag lovar är laddad till tänderna!

Kram