lördag, augusti 30, 2008

Ibland ska man överraska!

Ja, se, det bidde ett litet inlägg till.

Kort för PaperMaze

Snart bär det av. Imorgon ska jag upp kl. 04:00 för att vara på Landvetter mellan 5-5:30. Kommer troligtvis att gå jättebra då man har något roligt att se fram emot. Vi ska ju lata oss en hel vecka sen. Tyvärr verkar det som att Ville börjar bli förkyld men jag hoppas inte att det blir värre utan bara en liten förkylning. Man vill ju inte behöve söka upp en läkare det första man gör.

Ville egentligen bara säga hejdå och hälsa till er som ska till mässan nästa helg en riktigt trevlig mässa!!!

Kram
Paula

tisdag, augusti 26, 2008

Inte den flitigaste bloggaren

Nä, jag är sannerligen inte den flitigaste bloggaren men det är så himla mycket omkring mig just nu. Känns som att det börjar bli den ständiga tillvaron. Men jag klagar inte för jag trivs men det är jobbigt när man har så mycket som man vii göra men inte hinner.

På söndag beger vi oss Rhodos för en veckas sol och bad. Tack alla för era söta kommentarer ang. resan vs. mässan.Jag kommer att njuta av resan, det vet jag. För jag kan inget annat göra. Det hjälper inte att jag sitter där nere i en solstol och grämer mig utan jag vilar ut, solar, badar, äter gott, dricker gott, leker med barnen och mår allmänt bra och vilar upp mig inför att plocka upp hela butiken igen =). Det blir bra det!

Ni har väl förresten inte missat att Kortmakaren just nu lottar ut en stämpel varje dag i sin blogg. Stämplarna är dom nya underbara Thomas-stämplarna som Tina ritat. Jag älskar dom!!! Dom släpps på Stämpel & Scrap Mässan här i Göteborg!


DT-kort för Kortmakaren

Har en känsla av att jag inte kommer att få till ett nytt inlägg innan vi åker så ha det så bra, det ska jag =). Och ni som ska på mässan, hälsa från mig ;-) och shoppa järnet!

Kram

torsdag, augusti 14, 2008

Kortmakaren...

...närmar sig order nr 5000 sedan dom började. Detta ska självklart firas!

Den som lägger order nr 5000 FÅR hela ordern helt gratis ifrån Kortmakaren. Oavsett storlek på order! (Man kan inte se på sitt ordernr vilken order som är 5000)

Så passa på att shoppa!!!

Kram

tisdag, augusti 12, 2008

Många järn i elden

Ja, här ligger jag inte på latsidan och därför uppdateras bloggen sämre än någonsin.



Här planeras mässa, packas ordrar, jobbar för mannens företag, pysslas privata kort, pysslas en stor bröllops-beställning, städas hus, passas barn, lagas mat och allt annat som ingår i livet.

På tal om mässa så ska ju Papermaze vara med på sin första mässa. Datumet för mässan kunde inte varit sämre enligt mig. Jag är så gott som aldrig speciellt upptagen och ofta så är det saker som i så fall kan ändras. Men mässan infaller just den helgen som hela familjen åker till Rhodos.

På grund av att vi bokade om resan precis innan jag fick datumet till mässan så kan vi inte boka om den igen utan att förlora hela handpenningen (6000:-), och för oss är det mycket pengar. Så nu känner jag mig VÄLDIGT tvehågsen. Ska bli underbart att åka iväg och bara bada i sol och lyxiga dagar men jag hade sååååå gärna velat vra med på mässan.

Mamma kommer självklart att klara detta galant själv med god hjälp av Mia och Annika samt lite hjälp från Jennie, men det hade varit sååå kul. Men denna gången går det inte och jag får istället lägga manken till innan och efter. Oj, vad jag kommer att ha att göra efter våran resa när allt ska packas upp igen =).
Ja, ja, det är inte synd om mig, verkligen inte. Men det är så typiskt, men det kommer fler mässor och dom ska vi också vara med på och dom får jag mässa lite extra på =).

Här pysslas som sagt i massor men inget jag kan visa riktigt än så idag visar jag upp kort gjorda i våras/tidig sommar som jag glömt att visa upp här i bloggen. Det översta är ett Student-kort till en släkting och de små blomkorten här nedan är kort till Ellas fröknar som dom fick tillsammans med små sommar-presenter.
Jag ska försöka att uppdatera här snart igen =)
Kram