söndag, juni 29, 2008

En glädjefylld helg

Nu är jag tillbaka efter en underbar helg hos Kortmakaren. Det var längesedan jag hade så en så rolig och givande helg. Tänk vad fantastiska Tina och Maria är och hur generös Maria verkligen är. Jag är stum av beundran på alla sätt och vis. Tack snälla Maria för denna underbara helg och tack alla underbara DT-medlemmar och ni andra som var med denna härliga helg!!!

Trött är jag dock för lite party blev det lördagen och inte läggdags förrän fram mot 3 på natten dessutom upp i ottan (vi träffades kl. 9:00) idag för en massa pyssel och planeringar. Jag lär somna mycket gott ikväll.

Jag behövde verkligen den här helgen då jag imorgon ska tillbaka till mitt gamla jobb, detta innebär ångest ska ni veta men jag har valt det själv. Jag har valt att stanna på deltid för att istället lägga fokus på PaperMaze och makens företag. Men lite inkomst måste vi ha och då blir det, åtminstone tillfälligt, på mitt gamla jobb. Till hösten ska jag försöka hitta något annat deltidsjobb men nu under sommaren är det inte riktigt läge.

Har pysslat en del i helgen men mycket finns kvar hos Kortmakaren ofotograferat och en del annat som jag har med mig hem är inte klart så ni får se några andra kort idag som jag gjort tidigare till Kortmakaren. Ni vet väl att Kortmakaren har 20% på MASSOR av Penny Black-stämplar, så passa på!

Ha en härlig vecka!

Kram

onsdag, juni 18, 2008

Tänk om...

...man kunde få skriva att alla var friska och krya här hemma någon gång. Men så är inte fallet och jag antar att jag ändå ska vara glad att det inte är "värre" sjukdomar vi drar på oss hela tiden. Ella blev sjuk i fredags och Ville i söndags kväll. Ville blev riktigt sjuk, inte så hög feber men riktigt medtagen så igår åkte vi till sjukhuset och han hade halsfluss, IGEN!!! Han och Ella slutade med penicillin för bara 1,5 vecka sedan. Halsprover togs på hela familjen och alla proverna var positiva så nu går vi på en härlig kur av starkt penicillin allihopa! Doktorns kommentar var bara: -"Det var ingen rolig dag för er ekonomiskt!" Och det var det sannerligen inte. En halv förmögenhet gick åt till alla recepten. Men nu ska vi väl ÄNTLIGEN bli friska så man kan få sluta klaga och känna sig lite positiv igen.

Men lite kul händer det allt ändå, shoppen går tiktigt bra, bättre än förväntat och det är sååå kul att få så mycket positiva kommentarer som vi faktiskt fått. Tack alla underbara vänner och alla andra!

Annat kul som händer är att jag nästa helg ska till Kortmakaren på DT-träff/fest. Hela DT-teamet har blivit inbjudna på två heldagar och det ska bli sååååå roligt. Ser verkligen fram emot det!

Förra helgen hade vi skaffat oss barnvakt och jag och Anders åkte på en 40-årsfest till en jobbarkompis till Anders, supertrevligt var det. Detta paket och kort gav vi till 40-åringen (tack för inspirationen Annika) :

Idag ska här bara tas hand om sjuka barn och ikväll när Anders kommer hem ska jag bege mig till affären för att inhandla en massa godheter till midsommar, för då kommer lite härliga vänner på besök.
Kram
Paula

söndag, juni 15, 2008

Idag är ingen vanlig...

...för idag är det Villes födelsedagt. Hurra, hurra, hurra!!!

Tänk att det är min lille prins tredje födelsedag idag. 17 hemska dagar över tiden gick jag men samma dag jag skulle in för igångsättning bestämde han sig för att komma, precis som sin storasyster. Idag fyller han alltså tre år och det enda han önskade sig var en riktig moppe och den skullle vara blå, detta gick ju förståss inte, han är några år för liten för en riktig moppe så en cykel fick det bli. Dock blev den inte blå då den var slut i alla affärer vi kollat i men en silver/svart fick det bli och han blev verkligen glad.

Tyvärr är Ella sjuk igen så något kalas blir det inte idag som tänkt men morfar med fru kommer ändå i eftermiddag på soppa och pannkakor som Ville själv önskat dagen till ära, det roliga är att det är soppan som nästa är viktigast för denna lille man.

Liten är han. I fredags var Anders med Ville på vårdcentralen och tog MÅNGA blodprover då han är alldeles för kort, ligger under kurvorna och har inte vuxit en centimeter sedan 2-års kontrollen. Vad detta beror på vill dom så klart kolla. Men han är verkligen en stor kille i ett lite fodral, han räknar till 13 utan problem och pusslar svåra pussel, så lite stor är han allt vår älskade Ville.

Grattis kärleken!

Ville 3 dagar gammal, på denna tiden var han stor.
Han var 54 cm och vägde 4,7 när han föddes.

Ville på sin 1-årsdag, en riktig charmkille redan då!

På 2-årsdagen med hemmagjord jordgubbstårta


Idag, på sin nya cykel!

Nu ska vi gå och leka lite kurragömma. Ha en härlig dag!

kram
Paula

onsdag, juni 04, 2008

Utmaning

Blev utmanad av Annika för ett tag sedan men har totalt glömt bort det men bättre sent än aldrig =)

3 namn jag går under: Paula, paulap och mamma
3 saker som skrämmer mig: Grymheten i världen, sjukdomar, miljöförstöringen.
3 saker jag har på mig: leggins, tunika, örhängen inköpta i Bulgarien förra året.
3 sanningar: Jag är ordningsam, jag är fundersam, jag älskar att pyssla (men önskar mer tid).
3 saker jag verkligen vill ha: mer pengar, ett roligt jobb, tid.
3 bloggar jag utmanar: alla som inte redan blivit det =)

Ha en härlig dag i solen. Själv ska jag snart iväg till simskolan med Ella som just nu går en intensivkurs. Hon ville verkligen inte gå och har gråtit varje gång detta kommit upp på tal men nu erkänner hon att det är det roligaste hon någonsin gjort =)

kram
Paula