tisdag, maj 27, 2008

Fick skäll idag...

...av min lilla mamma. Hon tyckte jag varit allt för slapp med att uppdatera bloggen på sistone. Var ju ganska svårt att argumentera emot henne utan så är det och här är jag =)

Min scanner krånglar något väldigt, måste ta mig an den en dag men just nu startar den inte alls =(. Men pysslat har jag faktiskt gjort en hel del på sistone och har mycket mer på G. Mest för Kortmakaren just nu. På deras blogg kan ni just nu se en sneak peak på vad som komma skall. Nyfiken blir man allt =).

I fredags tog jag äntligen min examen, jag är klar nu! Inga fler dåliga samveten eller tentaångest, nu är det bara att skaffa ett nytt och roligt jobb!!! =) Vi hade avslutning med klassen i fredags och det var VÄLDIGT roligt. Vi var på Casinot i Göteborg och åt middag och firade. Det var verkligen en mycket minnesvärd dag!

Idag får jag bjuda på ett kort jag gjorde för ganska länge sedan men det är ju bättre än inget =). Detta var ett beställningskort till en "gammal" sjuksköterska.

Eftersom min skanner hindrar mig i från att visa mer pyssligt får ni hålla till godo med ett kort som togs på Ella häromdagen. Min älskade prinsessa!


Ha en härlig vecka!!!
Kram
Paula

söndag, maj 04, 2008

Nu är det dags

Japp, nu är det dags för lite Kortmakaren-kort. Har pysslat en del DT-kort på senaste tiden och i fredags fick jag hem ett helt underbart nytt DT-paket. Så fullproppat med godsaker så inspirationen började flöda igen efter att ha legat och vilat ett tag.

Dessa första två korten är skapade med lite nya stämplar från Kortmakaren (förutom tårtan som är från en annan Kortmakar-kollektion). Visst är text-stämplarna läckra?!



I förmiddags skapade jag det första kortet med det nya paketet. Ville ligger just nu hemma med hög feber och man tycker att man borde hinna göra så mycket när han mest sitter och kollar TV och sover men han vill ju gärna att jag är med vid allt han gör så man får liksom ta små mini-pyssel-pauser. Så här blev det kortet i varje fall:


Sist ut är ett kort som är gjort med Clearstamps från Penny Black. Helt underbara stämplar som går att mixa och blanda i all oändlighet. Dessa finns såklart också hos Kortmakaren.

Nu ska här monteras ytterligare ett kort, är hemma med Ville imorgon också och hoppas få små minipauser så jag kanske kan få pysslat lite till.
Min rapport är för övrigt inlämnad nu och det känns underbart. På onsdag börjar opponeringen som håller på i ett par veckor med mellanrum sen är det snart slut. Och det ska bli såååå skönt att få börja jobba igen. Studentlivet är tyvärr ingenting för mig!
Ha en härlig vecka mina kära bloggvänner!

Kram