lördag, januari 26, 2008

Av fest blir man trött...

Igår var jag på en jättetrevlig klassfest. Var dock en duktig tjej och körde. Det var verkligen superskoj och jag var inte hemma förrän klockan tre så idag har livet varit bra segt. Denna fest hade vi annordnat själva med olika team och det funkade verkligen felfritt. Jag avundas dock inte städteamet som skulle till lokalen för att städa idag kl. 12. Det blir ju en lite intressant fest då vi var knappt 30 personer varav endast tre var killar. Väldigt snefördelat och väldigt lite skandaler men väldigt skoj!!!

Idag skulle lilla Ella gå på sin första dans träning här i Onsala, hon var MYCKET förväntasfull men efter inte ens 15 minuter så kom hon till mig och började gråta, hon var så besviken. Alla barnen var minst ett år yngre (fastän det var för hennes åldergrupp), hon kände ingen och det var bara en massa jagelekar av olika slag. Jag fick henne att stanna och titta lite men sen ville hon bara hem. Hon var SÅ ledsen. Nu måste jag hitta något annat kul för henne att göra. Vi får väl se vad det kan bli för något.

Här ovan ser ni ett kort jag gjorde i torsdags kväll. Blev lite inspirerad av Annika som varit så modig och testat lite nya stilar så jag var också tvungen att testa och kul var det. Känner dock att just nu är inne i en STOR svacka. Känner mig pysselsugen men har absolut noll inspiration. Någon som har något tips för att komma igång.

Nix, pix, nu ska jag lägga min lilla barrelina (Ella kallar ballerinor så) sen får jag nog krypa till kojs själv, för jag är tröööööött. Zzzzzzzzz.....

Kram
Paula

tisdag, januari 22, 2008

Bläää...

...för Internationalisering, globalisering och omvärldskunskap.

Nu har jag pluggat konstant sedan jag lämnade barnen 7:30 i morse. Är trött på dessa hemska texter nu. Fast nu när jag ännu en gång satt och läste om globalisering och miljöförstöring och lyssnade på musik från en av mina absoluta favoritgrupper (Matchbox Twenty) så insåg jag att det passade rätt bra ihop.

Tänk om det faktiskt är så att jorden snart går under...
Usch, vilken hemsk tanke, det är nog dags att faktiskt göra något åt det!



Kram
Paula - som ska plugga vidare

måndag, januari 21, 2008

Så fint

Titta vilken fin Banner jag fått. Lilla, snälla mamma har gjort den till mig. Är så himla nöjd!

Gå gärna in i hennes blogg och läs om vår "roliga" helg. Tänk att man aldrig lär sig att "det blir aldrig som man tänkt sig". Så är det jämt.

Har idag försökt att plugga inför min sista hemska tenta för denna utbildning. Men jag kan säga att efter maginfluensa så är hjärnan inte riktigt med. Dessutom har maken och barnen varit hemma hela dagen och då är det svårt att få något vettigt gjort. Imorgon har jag huset för mig själv och då MÅSTE jag plugga. Det är sista dagen, för på onsdag gäller det. Känns ju inte så lovande men jag måste ju försöka i varje fall.

Har under fått en: You made my day-award. Eller, tro det eller jag har fått tre stycken sådana. Ni är så underbart gulliga och så fint ni skrivit alla tre, Cina, Annika S och Karabara. Jag skickar den genast tillbaka till er alla tre och skickar vidare alla underbara bloggare som jag brukar läsa här i det långa landet och som jag inspireras av i alla väder.

Här kommer en LO jag gjorde för ett litet tag sedan. Lovade ju att visa upp den. Har påbörjat en på min lille prins men vi får väl se när den blir klar =).


Nä, nu är det dags för sängen för imorgon måste jag vara pigg och klar i huvudet.
Kram på er alla underbara bloggläsare

söndag, januari 13, 2008

Lugn helg

Ja, en härligt lugn helg har vi haft här hemma.

Har inte fått gjort särskillt mycket ändå men skönt med en helg helt utan planer tycker jag. Dom är sällsynta i denna familjen kan jag säga.
Har pysslat en hel del den gågna veckan. Mest DT-alster till Kortmakaren (som för övrigt fått in en massa fina nya stämplar) men också en liten LO. LO:n är dock inte fotad än, men det kommer.

Söta lilla "Wilma bär hjärta" från Kortmakaren så klart ;-) passar ju toppen nu när det närmar sig med Valentine. Kärlek-stämpeln kommer också från Kortmakaren och den är täckt med 3D-lack.


Var tvungen att testa mina nya gel á tins (också från Kortmakaren). Tycker dom är jättevackra och kommer nog användas en hel del på kommande LO:s. Massa svart glitterlim är kortet dekorerat med men det syns ju inte så bra på bilden.
Söta "Viktoria med Hjärta" fick dock bli av med sin gloria för den åkte av då jag klippte ut henne ;-). Men hon är söt ändå.

Detta kortet blev verkligen hemskt. Fick utmaningen av Kortmakaren att göra ett Retro-kort. Tänkte genast på 70-talet. Detta är inte min favvo-era, så jag skyller på det. Skulle valt en annan era helt klart som retro-utmaning. Men nu fanns inte tiden till det =).

Nä, nu ska slappa lite för i veckan är det mycket att göra. Mannen jobbar mycket och jag har snart tenta igen. Men denna tenta känns verkligen som en milstolpe. Det är den sista tentan på denna utbildning. Tjooohooo!!!
Kram på er alla härliga blogg-läsare, Ni är verkligen toppen med alla era härliga och värmande och uppmuntrande kommentarer!