måndag, december 31, 2007

Gott nytt år och tio i topp

Ja tänk, nu är vi snart inne på 2008.

Tänkte jag skulle följa min lilla tio i topp-lista som jag gjorde förra året här i bloggen.
Här kommer mina 10 kort som jag är mest nöjd med (helt utan inbördes ranking).










Detta året har verkligen gått fort. Men så är det väl. Måste nog hålla med alla som när man var liten sa att tiden går fortare ju äldre man blir. Det är så!!! =)
Nu ska jag åka och handla lite god mat inför kvällen. Det blir en lugn nyårsafton med endast två gäster. Men vi ska sjunga Sing Star, äta gott och dricka gott så det ska nog bli toppen! =)
Gott nytt år på er allihopa och tack för att ni läser här och lämnar en massa värmande kommentarer!!!
Kram
Paula - som anser att mina personliga höjdpunkter 2007 var att ta körtkort och bli DT åt Kortmakaren.

fredag, december 28, 2007

Rea...

...hos Kortmakaren, det missar ni väl inte!!!

Hoppas allt är bra med er. Här rullar dagarna i en enorm fart. Håller just på att rensa lill-killens rum för att få plats med alla fina nya julklappar.

Vi syns snart igen!

Kram
Paula

söndag, december 23, 2007

Jag har inte ramlat i sjön...

...har bara haft lite mycket omkring mig. Här har vi varit sjuka, avslutat skolan och haft allmänna julförberedelser. Imorgon kommer mamma med familj hit samt svärfar. Vi ska fira en lugn och mysig julafton ihop. Sen har jag jullov tom den 8 januari, åh, så mysigt det känns.

Kiel-resan var för övrigt superrolig. Vi hade riktigt kul syrran och jag. Fast det blev väldigt lite sömn, så det tog flera dagar att komma ikapp efter resan. Tänk att man blivit så gammal så att man inte ens ska klara av lite party!!!

Tyvärr blir det inga bilder. Datorn är inlämnad hos min styvfar som tar hand om den, den brakade ihop fullständigt men är förhoppningsvis tillbaka vid gott mod snart igen.

Gos Jul på er alla bloggläsare!!!

Kram
Paula

fredag, december 07, 2007

Packat och klart...

...så gott som i varje fall. I eftermiddag lämnar jag man, barn och husdjur ensamna över helgen och åker till Kiel med lillasyster min. Det ska bli så kul, mysigt och roligt. Båten åker i kväll kl. 19:30 men vi mönstar på redan runt 17:30. Då blir det en dusch, drink på rummet och lite relaxa. Sen ska vi äta middag på båten. Har All Inclusive så det är bara att äta och dricka precis så mycket man vill. Så mycket lär det bli. =)

Imorgon ska vi på lite julmarknad och Shopping i Kiel. Ska bli så härligt. Sen är det All Inclusive-middag igen på vägen hem och så landar vi hemma i Göteborg på söndag morgon kl. 09.00. Troligtvis alldeles jättetrötta och slitna. Men förhoppningsvis glada och nöjda.

Har haft mycket i skolan på sistone så det har tyvärr inte blivit mycket pysslat. Men nu efter denna vecka börjar det lugna sig och snart är det jullov =).

Har några få gamla kort som ni får se istället, alla DT-kort till Kortmakaren:

Kram på er alla! Nu ska jag packa det sista och sen mysa lite med barnen.
//Paula