tisdag, juni 26, 2007

Vart är sommaren...

...kan man ju undra här på västkusten. Nu har det bara regnat i två dagar och jag längtar efter sol. All fin färg jag fick i Bulgarien är bort och jag ser lika blek ut som vanligt. Fram med rouget igen ;-).

Denna veckan är sista veckan på dagis för mina små troll. Ella har varit hemma idag och ska även vara hemma imorgon och sedan går hon på dagis torsdag och fredag och då kommer Ville att vara ledig. Känns lite mysigt att få lite egen-tid med de båda små liven =).

Idag har vi inte gjort mycket vettigt dock. var och lämnade av mannen på jobbet imorse och på vägen hem åkte jag och Ella in på Coop och köpte lite juice och färsa frallor som vi sedan åkte hem och mumsade på. Sen har vi bara myst hela dagen inomhus för ute har det inte gått att befinna sig. Vår lille Snus trivs inte heller i detta väder. Vi har ju börjat släppa ut honom på egen hand nu men i regnet vill han ju inte vara så han sitter och jamar för att han vill ut och sen sätter han sig jamar för att han vill in igen. Sen håller han på så hela dagen. Annars är han riktigt underbar. Han har nu kastrerats och verkar riktigt nöjd med livet. Han är SÅÅÅ kelig.

Så här ligger han helst och sover överallt. Helt utsträckt och på rygg =). Om han inte ligger i våra knän vill säga.
Har inte pysslat så mycket de sista dagarna. Har ett kort på G men det är inte klart än. Så ni får hålla till godo med ett kort jag gjorde för ett tag sedan som jag fick en beställning på. Beställaren ville inte ha ett allt för könsbundet kort och absolut inte i ljusblått =)
Så här blev det:
Kram på er alla!!!!
//Paula

söndag, juni 24, 2007

Midsommar...

...är över. Trevligt var det att fira den i goda vänners lag. Det gick mildt till då småbarn var med. Men oj vad tacksam man är över det dagen efter =).

Har pysslat en hel del det sista men kanske inte så mycket med mitt "vanliga" pyssel utan med lite alternativa grejer.

Men först får ni se två bröllopskort jag gjorde åt min syster som skulle på bröllop härom veckan.

Hon skulle bara ha ett kort men jag kunde inte bestämma hur jag skulle göra så det fick bli två kort så fick hon välja ett. Hon valde det översta.
Ja, som sagt har jag gjort lite alternativa saker också:


Jag har för första gången tryckt med textilfärger som jag läst om på flera ställen och äntligen kom mina stoooora foamstamps till användning som jag köpte för läääänge sedan och aldrig användt. Kul som attan var det. Förutom Prinströjan som var till Ville blev det ett par örngott och en prinsesströja till Ella också.
Godispåsarna har överlämnats till Ellas dagisfröknar. Hon börjar ju skolan till hösten aå då kändes det kul att ge något extra från bara henne. Kommer även att göra till Villes fröknar då han byter dagis till hösten.
Vill bara passa på att gratta min mamma som ÄNTLIGEN tagit sitt körkort. Mamma, tänk att vi klarade det! =). Grattis!

Hoppas att ni alla haft en härlig midsommar!!!

Kram

fredag, juni 15, 2007

Nu har det hänt mycket!!!

Idag fyller min lille underbare prins två år. Tänk att för två år sedan låg jag på BB med lite småvärkar 17 dagar över tiden. Sen helt plötsligt bara kom krystvärkarna och kl 11.56 kom lille Ville ut =).

Då såg den "lille" killen ut så här (han var inte så liten för han vägde 4730 g och var 55 cm lång).



Nu har han alltså blivit hela två år och har hunnit med VÄLDIGT mycket på den här tiden. Idag är han världens gladaste busfrö som ÄLSKAR sin mors lilla pysselvrå =)



Grattis min älskade lille Ville!
Annars så har ju jag och Ella varit i Bulgarien, vi hade det riktigt härligt måste jag säga. Vi hade verkligen lata dagar vid poolen och stranden. Och till det ändamålet var Bulgarien allldeles perfekt. Annars kan jag inte påstå att jag blev sådär förälskad som man kan bli annars när man åker utomlands. Men ska jag göra en resa igen med liknande ändamål så kan jag nog tänka mig att åka tillbaka och hotellet var perfekt!






Efter hemkomsten har här pysslats lite grann. Har haft lite beställningskort att göra och igår testade jag för mig, helt ny teknik när det gäller att färglägga motiv hittade beskrivningen på Scrappiz och tackar Petra http://paradises.blogg.se/ så mycket för förklaringen =).

Här kommer mitt resultat:



Inte i närheten så bra som Petra färglägger men det gäller väl att öva. Men annars blev jag himla nöjd =)
Kram på er, nu ska jag ta hand om min lille tvååring.

//Paula