tisdag, januari 30, 2007

Oj, oj, oj....

....nu har det varit mycket ett tag.

Bloggen har tyvärr kommit i skymundan. Men ikväll gjorde jag ett kort till min söta vän som jag varit så usel på att höra av mig till på sista tiden. Tänkte ni kunde få se det i varje fall som ett litet livtecken från mig.
Jag hoppas att jag snart är back in business.

Här är kortet:


Ha en fortsatt bra vecka!
Kram
Paula

torsdag, januari 11, 2007

Japp...

...så var vardagen tillbaka igen. Väldigt blandade känslor måste jag säga. Känns tufft med skolan just nu måste jag säga men nu har jag bara några veckor kvar sen är det praktik tills början av maj. Sen har jag två-tre veckor med seminarier och sen har jag lov igen!!!! Ett helt sommarlov.

Vet inte riktigt vad jag ska göra. Känns konstigt att tänka på det redan nu. Men tiden går ju så fort och många företag söker ju snart sina sommarvikarier. Hade ju tänkt att vara mammaledig hela sommare först men inser att det blir knapert med dagar. Jag har så att det skulle gå men vi skulle inte få ut mycket pengar och hur kul är det en hel sommar??? Vi får väl se hur det blir och vem vet, praktiken kanske kan leda till ett sommar jobb om man har lite tur =) .

I går (onsdags) fick Ella följa med mig till skolan. Hon hade en massa blåsor i munnen och kunde inte äta ordentligt och hur kul är det att vara på dagis med lågt blodsocker??? Så hon fick åka med mig. Jag hade bara en datalektion så hon satt med. hon var super duktig. Det fanns en dator över så kunde låna den och där satt hon i 2,5 timme.

Lite pysseltid har jag tryckt in på kvällarna mellan pluggandet. Har haft två beställda bebiskort att göra och dom blev så här:


Ha nu en bra helg!!!
Kram
Paula

lördag, januari 06, 2007

Årets första LO

Har endast fått gjort en stackars LO denna veckan. Livet blir ju aldrig som man tänkt sig. Har inte fått någon ensam-dag hemma alls denna veckan. Men men, det kommer väl fler tillfällen.

Här kommer LO:n jag gjort. Korten är på min make (vi firar att det var 7 år sedan vi förlovade oss idag =) ) samt min lill-prins. Dessa bilder tog jag vid frukosten i somras. Det var så himla varmt denna morgon kommer jag ihåg, så några tröjor kunde man knappt ha på sig. Tycker så himla mycket om korten.

Tyvärr var jag tvungen att fota denna layout då jag inte riktigt fattat hur man scannar detta format (30x30), så färgerna gör ju sig inte riktigt rättvisa. &-tecknet är samma färg som texten egentligen fast med lite vita prickar.

Imorgon får vi besök av min bästa väninna med familj under dagen, sen ska jag tag i ett kort som jag fått beställning på. Sen på måndag är det minsann dags för skolan igen och på eftermiddagen ska jag till min kommande praktikplats för möte. Det blir spännande =) .

Kram och ha en fortsatt trevlig helg!

onsdag, januari 03, 2007

Pysslat

Idag har jag faktiskt pysslat lite. Har gjort ett kort som inte är alls likt det jag brukar göra. Men jag blev ganska nöjd. Använde en stämpel jag köpt från Cina på www.dreamcathed.com. Köpte den för ett bra tag sen men eftersom det inte riktigt är min stil så har jag inte vetat vad jag skulle göra med den. Men idag utmanade jag mig själv och så här blev det:

Nu ikväll har jag faktiskt scrappat. Ska se om jag kan orka fota och lägga upp det här under morgondagen.
Kram
Paula

tisdag, januari 02, 2007

Nytt år...

...och nya krafter. Ja, nästan i varje fall. Är ledig denna veckan också sedan är det dags för mig att börja skolan igen. Känns rätt okej faktiskt då jag bara kommer att gå 4-5 veckor sedan är det dags för min första praktik. Ska bli riktigt spännande. Det kommer nog dock bli en tuff tid dessa få veckor i skolan då vi på denna korta tid har 2 tentor och jag ligger MASSOR efter. Men, men, jag löser det på något sätt.

Har nu sett på flera bloggar där man valt ut sina 10 kort/scrap-favoriter från det gångna året. Här kommer mina:
Eftersom jag bara scrappat en endaste gång så kan jag ju inte riktigt säga att den är min favorit då den inte kan vara favoriserad när den är den enda. Men nu ska jag ta tag i scrappandet. Har precis framkallat en massa kort som ska hämtas ut imorgon och i julklapp fick jag ett underbart album. Så nu ska jag snart plocka fram min kreativitet i gen, för den har legat på sparlåga ett slag nu. Jag visar min enda scrappade sida, min favorit ;-)

Ha en fortsatt trevlig vecka och gott nytt år!!!
Kram
Paula